Kui on elus mõni migreen olnud, siis teate täpselt, millest jutt. Parem, kui neid ei oleks. Ise olen pidanud migreenidega võitlema üle poole oma elust ja see pole üldse tore olnud.

Uurides migreeni põhjuseid, olen jõudnud selleni, et selle põhjustavad peamiselt tasakaaluhäired (seotud toitumisega), pinge, toidutalumatus – igal omad toidud, mis on just teie kehale mürgised ja mida teie keha ei talu. Mõned migreenid on geneetilised, kuid enamik on seotud ikkagi toitumise või selle puudumisega.

Enne kui ma oma toitumist muutsin, olid mul migreenid vahest isegi 7 korda kuus ning kestsid 3-4 päeva jutti. See oli lihtsalt talumatu, kirjutati välja ravimid, mis aitasid üürikest aega, aga niikui organism ära harjus, oli kõik. Nüüdseks on need vähenenud drastiliselt, kord mõne kuu jooksul.

Kindlasti tasub proovida teha sellisel perioodil teatud mahlu, sest migreenide ajal peab palju jooma, et aju saaks piisavalt hapnikku ning keha vedelikku. Ka see leevendab migreenide arengut. Reeglina tunneb ette, millal migreen tulemas on ja kui olete kodus, ning teil on olemas mahlapress, siis tasuks see kohe tööle panna. Mahl aitab kehal puhastuda, ning parim migreenivastane mahla kombinatsioon on ingver + seller + porgand. Mingit “teadust” selle taga ei ole, aga tundub olevat minu ja mõnegi teise jaoks parim lahendus ning maitseb ka hästi.

Mahlaks läheb vaja:

  • 4-5 suurt maheporgandit, pestud ja kooritud
  • 1-2 mahekasvatuse sellerivart, pestud
  • 2,5 cm jupp mahekasvatuse ingverit, kooritud

Valmista juurviljad mahlaks ette. Esmalt lase läbi pressi ingver, siis seller ja viimaks porgandid. Joo koheselt nii nagu on või soovi korral lisa mahla sisse mõned jääkuubikud.

Sellest kogusest saab veidi rohkem kui ühe tassi mahla.

Mõnusat migreenivaba elu!

Allikas

Eelmine artikkelKuidas inimene lennukeid kasutades kliimat muudab
Järgmine artikkelKas kellelgi on plaanid inimkonna jaoks?
Diana
Kõik tuleb sinuni siis, kui selleks on õige aeg ja mil oled selleks vaimselt ja füüsiliselt valmis...

1 kommentaar

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia