Kuna suvi on meid kindlalt vallutanud, siis nüüd on ka jäätisemüüjatel hetkel pidu. Samas ssaab ka ise kodus teha maitsvaid jäätiseid ja mis veel parem, selleks ei pea jäätisemasinaga mässama ega midagi kuumutama ja jahutama. Aga eks igal heal asjal ole ka negatiivne külg, sest sellisel viisil jäätiseid tehes, saad nad kätte alles 6+ tunni pärast, seega oleks targem need eelmisel õhtul valmis teha, et kui kuum päev piinab, oleks jahutus koheselt võtta. Postitusest leiad 10 erineva jäätise retseptid. Mõnusat katsetamist! Postituse edasi lugemiseks kliki lihtsalt nupukesele “järgmine”.
1Legendaarne laim
- 800 ml mahetoodangu kookospähkli piima või täispiima
- 1 laimimahl ja koor
- 3 sl mett
- näpuotsaga soola
- 250 ml hakitud (makadaamia) pähkleid
Juhend
Sega omavahel blenderis või köögikombainis kokku kookospiim / piim laimimahla, koore ning meega, vaata et segu tuleks ühtlane.
Vala saadud segu jäätisevormidesse või jogurtitopsidesse ning külmutada 6+ tundi.
Enne serveerimist, eemalda vormid ning rulli soovi korral jäätiseid hakitud pähklites, nii saad jäätistele peale mõnusa ja krõmpsu katte.
Å
Teeme proovi!!!