Küll see aeg lendab linnutiivul. Lehed kolletuvad ning varsti hakkavad ka rändlinnud end soojale maale „pakkima“ ja meil ei jää üle muud, kui oodata talve …

Foto: Play Buzz
Foto: Play Buzz

Aga seni, kuni ilmad veel kenad ja vananaiste suvi täies hoos, siis tuleb ilmast võtta viimast. Kuressaare rannas käis rannahooaeg veel täiel rinnal, võibolla veel kusagil siinsel kodumaa pinnal.

Seekord paiskasime taaskord tähtkujud segi, et elu ei oleks nii üksluine ega harjumuspärane…

[vc_tabs interval=”0″][vc_tab title=”Selgituseks” tab_id=”ee1fe46f-d11d-4″]

Inglid on oma peamised sõnumid septembri teiseks pooleks, 15-30 septembrini, saatnud. Nende sõnumite lugemiseks klõpsa enda tähemärgil ning see, kas sa nende sõnumeid kuulda võtad, on juba sinu enda teha. Sõnumite lugemisel ära unusta lugeda ka ühissõnumit ning loomulikult lõpusõnumit.

Foto: Kelly Tan
Foto: Kelly Tan

Boonussõnumid, millele septembri teisel poolel eriti keskenduma või millele tähelepanu pöörama pead, saatsid seekord inglid, hingeasukad ja haldjad.

Hingepeegel tegutseb suuresti tänu oma lugejate abile. Kui sinu arvates on Hingepeeglis ilmuv info vajalik ja oluline ning oled sellest ka ise kasu saanud, võid soovi korral Hingepeegli tegevust toetada ning jätta oma panus. Sinu vaba annetus, vastavalt võimalustele ja südametunnistusele, on alati teretulnud: Hingepeegel OÜ a/a EE212200221058508715 (Swedpank) ja selgitusse kirjuta: “Hingepeegli toetuseks; oma nimi ning millisest rubriigist on sinule enim kasu olnud”. – Lisaks osaled 2015. aasta lõpus ka meie väikesel kingiloosimisel. Tulgu iga sinu kulutatud summa vähemalt 10x sinu juurde tagasi!

Inglihoroskoobiga seotud küsimustes võta julgesti ühendust meili teel: horoskoop[ätt]hingepeegel.ee

[/vc_tab][vc_tab title=”Lõpusõnum” tab_id=”1442286803897-14-2″]

Mida on aga oodata viinakuu esimesel poolel, saad teada äkki ca´kahe nädala pärast, nagu ikka.

Kui mulle tundus, et seekordne inglihoroskoop ei jõua kuidagi õigeks ajaks, siis aitasid inglid veidi kaasa ning tekitasid mulle selle aja, küll väikese hilinemisega, aga siiski, et ma saaksin neid sõnumeid vahendada. See on lihtsalt hämmastav, kuidas asjad ise arenevad. Tuleb ainult uskuda, abi paluda ja sulle antakse. Ma ei väsi vist kunagi selle üle imestamast…

Päevarosin

  • Pööra iga oma elukogemus võimaluseks!
Foto: Kelly Tan
Foto: Kelly Tan

Päikest päevadesse, armastust südamesse ning unistuste täitumisi!

 

Inglisõnumid vahendas: Diana

[/vc_tab][vc_tab title=”Sõnn” tab_id=”1442286266380-2-2″]

Uued inimesed

Inglid annavad selle sõnumiga sulle teada, et praegusel hetkel vajad sa oma ellu väga erinevaid inimesi. Kasvõi võõraid, uusi ja tundmatuid, aga sa vajad uut energiat, uusi arvamusi ning uusi nägusid. Sa oled kaua elanud rutiinis ning ühes rütmis, samade inimeste keskel ning nüüd on kätte jõudnud aeg muutusteks.

pottsepp indias

Mine näiteks trenni, mõnda, ööklubisse, vaheta töökohta, või soovi korral osale kasvõi tõsieluseriaalis, aga mine inimeste hulka! Inimesed sinu ümber ning sinu elus on selleks, et sinu hing saaks areneda, saaks vajalikke õppetunde. Nii positiivseid kui ka negatiivseid.

Areng peab olema pidev, ühtlase tempoga ja sinu energia peab olema pidevas liikumises. Sinu elu on hetkel nagu seisev vesi, mis kipub roiskuma, kui liiga kaua seisma jääb. Sa vajad oma ellu hädasti uut energiat, uusi arenguid ning õppetunde. Mine inimeste hulka ja see toob su ellu palju rõõmu ning positiivseid üllatusi.

Boonussõnumi, millega antakse sulle teada, millele pead septembri II poolel eriliselt keskenduma või tähelepanu pöörama, saad inglitelt. Selleks sõnumiks on:

Kool/koolitus

Vastus, mida sa otsid, hõlmab eneses kooli/koolitust.

kool

Inglid annavad sulle selle sõnumiga teada, et sa võiksid pöörduda tagasi kooli, omandada uut elukutset või uusi kogemusi, mis viivad sind sinu unistuste karjäärini. Inglid kinnitavad sulle, et ajastus on selleks sammuks praegu kõige parem ning see on osa sinu jumalikust eluülesandest. Lisaks kõigele tunned sa suurt rõõmu selle elukutse õpingutel ning sa väärid seda õnne ja rõõmu. See on osa sinu enesehoolitsusest. Sinu hariduslik tee inspireerib teisi ning paneb neid järgima oma eluteel isiklikke intuitsioone.

Osadele võib see sõnum olla signaaliks, et sinu hing ihkab klassis ise hoopis õpetada. Aidates noortel meeltel end arendada ja omandada eluks vajalikke elukutseid ja oskusi, selle kõige teostamisel on inglid meeleldi nõus sind aitama. Palu neilt julgelt juhendamist oma õpetamise teekonnal ning tea, et nad on sinuga igal sammul. Kuna nad näevad kõrgelt paremini, milline tee on sinule see õige ning määratud ja kasutab parimal viisil ära sinu talenti ja oskusi, siis juhatavad nad sind täpselt sellele rajale, kus sa olema pead.

[/vc_tab][vc_tab title=”Veevalaja” tab_id=”1442286725587-11-5″]

Lase valul minna

Inglid annavad selle sõnumiga sulle teada, et oled inimsuhetes haiget saanud ning seetõttu ka lukku läinud, end nii kaitstes selle hingelise valu eest, mis sind seest närima hakkaks. Haiget saades jääb su sisse viimane valu, mida kogesid. See tardunud valu on nagu suur jääkamakas, mis ei lase uuel armastusel siseneda ega ka vanal väljuda. See jääkamakas on jäätanud sinu südame, seal ei hinga enam armastust.

Foto: Bali Goddess Retreats
Foto: Bali Goddess Retreats

Armas, nüüd on aeg see jää sealt ära sulatada, sest sa ei jaksa enam sellisel viisil edasi elada. Sa oled loodud armastama ja selle ilusast energiast ka toituma. Armastus ei ole sind kaua aega toitnud, aga sa vajad seda üle kõige. Püüa vana valu lahti lasta, õpi sammhaaval, päev korraga uuesti hingama.

Kui vana valu jälle meelde tuleb, palu mõttes, et see tunne lahkuks. Korda endale:

„Mu vana valu, ma lasen sul minna, mul on aeg uuesti armastada!“

Boonussõnumid, millega antakse sulle teada, millele pead septembri II poolel eriliselt keskenduma või tähelepanu pöörama, saad universumist. Selleks sõnumiks on:

Vaimne õpetaja

Haldjad annavad selle sõnumiga teada, et sinu eluülesandeks on õpetada teistele ravitsemist ning vaimsust.

jooga õpetaja 95 aastane

Said selle sõnumi seetõttu, et oled küsinud juhendamist oma eluülesande ja karjäärivaliku kohta. Selle sõnumiga viidatakse sellele, et sa oled sündinud õpetaja, kes annab vajalikku nõu ning informatsiooni sõpradele, tuttavatele ja ka võõrastele. Sinu võime õpetada teenib sind professionaalses vallas hästi, kui sa selle tee valid. Sa võid alustada osalise tööajaga ning tõsta oma töövõimsust täisajani. Kui sa vajad lisakogemusi ning oskusi, siis sinu sisemine juhendaja viib sind nende võimalusteni.

Palju haldjatelt abi sulle sobiva koolituse leidmisel (ja ka selle eest tasumisel), peale seda avavad nad sulle vajalikud uksed, kust sa pead ainult sisse minema.

Lisatähendused:

  • investeeri nõustaja/õpetaja/psühholoogi karjääri õpingutesse
  • kirjuta mõni artikkel või raamat ning vii see kirjastusse
  • usalda oma intuitsiooni, mis puudutab vaimset õpetamist
  • vii läbi töötuba
  • küsi oma nõustamiste ja ravitsemiste eest tasu
[/vc_tab][vc_tab title=”Kaksikud” tab_id=”1442286289109-3-9″]

Tunnustus

Inglid annavad selle sõnumiga sulle teada, et kiites ja tunnustades teist inimest, tunned ka ise end hästi. Teistele head teha ja öelda ei ole sugugi raske. Näed teise headust ja juba tulebki tunnustus iseensest sinu huulile.

Foto: Care2
Foto: Care2

Sama kergelt nagu sa teisi kiidad, sama kergelt kipud sa end aga laitma. Enese hukkamõist ja piitsutamine tuleb alati liiga kergelt ning kiiresti. Aga elus peab valitsema tasakaal. Ennast peab oskama tunnustada, kiita ja eeskujuks seada. Sa teed oma elus paljusid asju väga hästi, olles sealjuures heasüdamlik, hooliv ja õigalne ning sa pead õppima end ka selle eest kiitma. Iga kord, kui sa end teravalt kritiseerid ning hukka mõistad, pea meeles seda, et samapalju pead end ka kiitma ning tunnustama! Elus peab valitsema tasakaal ja sa oled hea ning väärtuslik inimene!

Boonussõnumi, millega antakse sulle teada, millele pead septembri II poolel eriliselt keskenduma või tähelepanu pöörama, saad seekord oma hingeasukatelt. Selleks sõnumiks on:

Küllus

Sa oled kindlustatud igas elu valdkonnas!

Foto: HRE Daily
Foto: HRE Daily

Sinu hingeasukad annavad selle sõnumiga sulle teada, et sa ei tunne oma elus enam kunagi nälga. Sul saab alati olema kõike piisavalt – nii füüsiliseks kui ka emotsionaalseks ülalpidamiseks ja, mis on sama tähtis ka vaimseks toiduks. Et hoida seda külluse olukorda, on väga tähtis see, et sa hindaksid ka edaspidi kõike seda, mis sul juba on ning näitaksid pidevalt välja oma tänulikkust oma Suurele Vaimule, kes on sinu tõelise külluse allikaks. Usu sellesse, mitte ära kahtle ning jää oma nende uskumuste küüsi, mis sind tagasi hoiavad ning sulle piiranguid seavad.

Fakt on see, et sul saab alati olema rohkem kui küll, seega loovuta kõik üleliigne suure entusiasmi ning südamesoojusega neile, kes seda vajavad. Kui sa midagi annad, siis anna seda alati suure armastusega, südamest, mitte märterluse pärast või salamisi lootes millegi või kellegi tunnustusele. Loodus annab alati häbenemata ja lahkelt eluks vajalikku ja seda surmani. Olgu sinu elu üheks osaks ka see, kus sa annad alati suuremeelselt ning olgu see sinu loomulikkuse allikaks. Sel viisil koeged sa suurt rahuldust ja südamesoojust ning lood ühenduse teiste inimeste, oma pere ja kogukonnaga. Kõigele lisaks tunned tohutult tänulikkust selle eest, mida elul sulle pakkuda on.

Lisatähendused:

  • lahkus
  • tänulikkus
  • alla andmine
  • ohverdus
[/vc_tab][vc_tab title=”Lõvi” tab_id=”1442286341557-5-4″]

Elu on elamist väärt!

Inglid annavad sulle selle sõnumiga teada, et sa võiksid oma ellu tuua väikesed muudatused ning siinkohal pakuvad nad sulle välja seitse pisikest muudatust, mida sa võiksid oma igapäevaelus proovida.

Foto: Kelly Tan
Foto: Kelly Tan
  1. Täna mõttes kõiki neid, kes on su ellu toonud midagi head ja põnevad või õpetlikke õppetunde. See, keda sa tänad, jäägu sinu enese valida. Kui leiad, et nende õppetundide eest on vaja tänada teatud inimesi, siis teegi nii, kui leiad, et nendeks on inglid, haldjad, jumalad vms olendid, siis täna neid. Peaasi, et sa oled tänulik.
  2. Joo iga päev vähemalt 1,5 l puhast vett
  3. Ütle enesele iga päev midagi ilusat, tunnusta ja  kiida end. Kõige lihtsam viis on seda teha peegli ees seistes ja enesele silma vaadates.
  4. Ütle ka teistele iga päev midagi ilusat, tee komplimente, kiida ja tunnusta neid tubli töö eest.
  5. Söö iga päev midagi sellist, mille järgi sul isu on. Ehk kuula oma keha ja usalda teda, sest ta teab, mida ta vajab.
  6. Kui tunned hirmu, siis aja hirmud enese seest välja. Vaata neile silma ning korda enesele: „Hirmud minu seest välja!“
  7. Pea iga päev meeles seda, et elu on kingitus ja kui sa ise enesega ei arvesta, siis sa lihtsalt raiskad oma elu.

Proovi neid seitset lihtsat sammu ja sa näed, et elu on tõesti ilus ning elamist väärt ja seda igal hingetõmbel!

Boonussõnumi, millega antakse sulle teada, millele pead septembri II poolel eriliselt keskenduma või tähelepanu pöörama, saad haldjatelt. Selleks sõnumiks on

Liiguta end

Kui sinu keha saab tugevamaks, siis hakkad ka sa ise end igas eluvaldkonnas tugevamana tundma.

joogatreener27

Haldjad teavad täpselt, kui tähtis on füüsiline aktiivsus – nad mängivad, tantsivad ja jooksevad ringi ning seda päevast-päeva, et hoida end heas füüsilises vormis. Nad on justkui mängulusti täis lapsed. Mis veelgi tähtsam, siis nad teavad täpselt, et liikumine on jätkuva energia, tervise ja õnnelikkuse peamiseks võtmeks. See on suurepärane stressimaandaja ning on suurepäraseks ravimiks igasse valdkonda. Lisaks parandab elukvaliteeti, ka sinu karjääri, finantsi ja suhteid.

Sa said selle sõnumi seetõttu, et sinu keha vajab just sellist kardio- või lihasstimulatsiooni. Kui sa palud haldjaid appi, siis nad tulevad ja aitavad sul leida see aeg ja motivatsioon, et sa saaksid igapäevaselt tegeleda sulle sobiva ja rõõmu pakkuva liikuva tegevusega.

Lisatähendused:

  • tee täna midagi füüsilist
  • võta haldjatelt šnitti ning mine näiteks tantsuringi
  • mine välja värske õhku kätte jooksma, jalutama, (rull)uisutama, (rull)suusatama, rattaga sõitma, ujuma vms, et saaksid värsket õhku, päikest ning suurendaksid sellega ka oma energiataset ning ühenduvust haldjatega.
  • tegele jooga, tai chi, või mõne teise sind huvitava idamaise kunstiga
  • liigu koos laste või sõprade/tuttavatega, et oleks lõbusam
  • liitu mõne spordiklubiga, et saada uusi tutvusi ja koos sportida
  • lausu enesele positiivseid afirmatsioone ja lepi oma kehaga ning ütle ka temale midagi head.
[/vc_tab][vc_tab title=”Kaljukits” tab_id=”1442286701373-10-8″]

Sa oled see, mida sa sööd

Selle sõnumiga annavad inglid sulle teada, et sa oled see, mida sa sööd ja saad teha seda, millest sa mõtled. See võib kõlada veidi hirmuäratavalt ja ka arusaamatult, aga lahtiseletatult tähendab see väga paljut. Iga söödud toit ja joodud jook kujundab sõna otsese mõttes sinu tundeid, tujusid ja mõtteid.

Foto: Peaceful Warriors
Foto: Peaceful Warriors

Toit, mis koormab sinu organismi, võtab sinult vajaliku energia, selmet seda sulle pakkuda. Kui keha ei saa joogiks piisavalt puhast vett, hakkab see närtsima ja muutub elutuks kõrbeks. Keha, mis ei saa head tervislikku ja täisväärtuslikku toitu ning puhast vett, hakkab tootma musti mõtteid, sest organism on must.

Püüa hoolega jälgida, mida sa sööd ja jood, loe vajadusel erinevat kirjandust ja aita oma kehal saada puhtamaks. Läbi selle muutub ka sinu elu iga päevaga puhtamaks, mõtted selgemaks ning meel erksamaks. Puhas keha on õnnelik ja õnneliku keha sisse tuleb ka rõõm ning armastus!

Boonussõnumi, millega antakse sulle teada, millele pead septembri II poolel eriliselt keskenduma või tähelepanu pöörama, saad hingeasukatelt. Selleks sõnumiks on:

Kujutlusvõime

Afirmatsioon: „Ma emban ja toidan oma meelte loomingulist kujutlusvõimet.“

Foto: Kelly Tan
Foto: Kelly Tan

Hingeasukad annavad selle sõnumiga teada, et on täiesti loomulik, et sinu füüsiline keha on limiteeritud tema kolmemõõtmelisuse poolest. Aga sinu vaim/hing saab liikuda piirideta  minna sinna, kuhu ta vaid tahab – kosmilise teadlikkuse poole. Sinu meeled on suurepärased loojad ning sinu kujutlusvõime on võti selle kasutamiseks. Kõik siin elus saab alguse kujutlusvõime energiast. Mõtted on tõelised ja need saavad manifesteeruda end füüsilisse maailma. Treeni oma meeli ning mõtle ainult positiivseid mõtteid ning sa hakkad järjest rohkem positiivsust ka oma ellu ligi meelitama. Kui sa suudad seda „näha“, siis suudad see ka „olla“. Visualiseeri endale seda, mida sa tahad, et see siin oleks ning immuta need mõtted armastusega ning need saavadki teoks. Ehk teisisõnu, kui sinu meeled on kinni negatiivsete mõtete küljes, siis sa tood eneseni ainult negatiivset energiat.

Ole positiivne ning armastav. Kujutlemine on loominguline tegevus! Väljenda end ja lase oma kujutlusvõimel end juhendada nii, et sa suudaksid lahti lasta kõikidest sind kammitsevatest piirangutest, mis ei lase sul loominguliselt tegutseda. Kui sa seda teha suudad, siis lased oma unistustel ka manifesteeruda. Pea meeles üht, et sa ei tee seda kellelegi teisele, sa teed seda enese jaoks! See on sinu hing, mis tänu sellele avanema ja laulma hakkab oma unikaalset viisijuppi.

[/vc_tab][vc_tab title=”Neitsi” tab_id=”1442286370222-6-3″]

Unista suurelt!

Inglid annavad selle sõnumiga sulle teada, et sa oled osav ning nutikas. Teised kuulavad sinu tarka nõu ning talitavad sinu soovituste järgi. Sa oled alati eessammuja, aidates ja toetades teisi suurima rõõmuga. Sa oled teisele nende päikesekiir. Nüüd on aeg särada ja valgustada veel eredamalt ja soojemalt. On aeg asuda suurte unistuste kallale ning need ellu viia.

Foto: Kelly Tan
Foto: Kelly Tan

Selleks on aeg küps. Võta julgelt ette oma pöörasemad ideed ja unistused ning vii need ellu. Sinu tegemistest saavad abi paljud ja sa suudad paremuse poole muuta väga paljut. Unista suurelt!

Boonussõnumi, millega antakse sulle teada, millele pead septembri II poolel eriliselt keskenduma või tähelepanu pöörama, saad haldjatelt. Selleks sõnumiks on:

Talv

Haljdad annavad sulle teada, et vastus sinu küsimustele ja afirmatsioonidele saabub oma täies mahus talvekuudel.

Foto: Wallpapers Photos Pictures
Foto: Wallpapers Photos Pictures

Talv on aeg asjade lõpetamiseks ja selle sõnimiga antakse sulle teada, et sinu soovid saavad neil kuudel ka teoks. Vahepeal, pead sa nagu linnud ja loomadki, tegema hooajalisi plaane, jätkama käesolevat tööd, et jõuda oma eesmärkideni. Selleks pead sa aga järgima oma aimdusi ning intuitsiooni.

Lisatähendused:

  • puhka
  • suhtle pereliikmete ja sõpradega
  • lõpeta pooleliolev projekt
  • austa oma keha vajadusi
  • kutsu haldjad appi, et saaksid üle oma soovist asju edasi lükata
  • kolid jahedamasse kliimasse
  • planeerid talvehooaja puhkust või külastust
  • söö jahutavaid ajurveeda põhiseid toiduaineid
[/vc_tab][vc_tab title=”Vähk” tab_id=”1442286314333-4-1″]

Elu on ilus

Inglid annavad selle sõnumiga sulle teada, et elu on elamist väärt! Iga hingetõmme on hingamist väärt. Elu on vahel talumatult raske, kohe nii raske, et ei jaksa enam nuttagi. Ainsad, mis on jäänud, on mustad mõtted.

elu raskus

Kunagi oli ju sul elu ilus, mis oli elamist väärt, värvikas ja õitsev. See on kuhugi kaotsi läinud, kohe päris kaotsi. Mine mõttes ajas tagasi ja püüa meenutada aegu, mil olid õnnelik. Seda õnne on võimalik oma ellu jälle tagasi tuua. Elus on alati olnud nii tõusud kui mõõnad. Ja sinu ääretult pikk mõõn hakkab kohe läbi saama. Aita sellele ka ise kaasa, usu kasvõi natukene sellesse, et sinu elu võib taaskord ilus olla! Tea, et sinu kaitseinglid ei ole sind hüljanud!

Boonussõnumi, millega antakse sulle teada, millele pead septembri II poolel eriliselt keskenduma või tähelepanu pöörama, saad seekord inglitelt. Selleks sõnumiks on:

Nõustamine

Sa tervendad heade sõnade, targa nõu ja empaatilise kuulamisega.

Foto: Psychometrics Forum
Foto: Psychometrics Forum

Inglid annavad sulle selle sõnumiga teada, et tihtilugu tulevad inimesed sinu juurde ja kurdavad sulle oma rasket elu ja muresid, sest sul on loomulik anne anda head nõu ning vajadusel tuge ja ka pakkuda õlga nutmiseks. See sõnum on saadetud sinu nõustamiseks, millega soovitatakse sul valida omale karjäär, mis hõlmab sellelaadset tööd. Kuna sa osaliselt nagunii teed nõustaja tööd, siis sa võiksid selle eest samahästi ka tasu saada (peale emotsionaalse heaolu, mida sa teiste aitamise eest saad). Inglid saavad sind selles vallas toetada, nad juhendavad sind selliste kursuste, töötubade jms juurde, mis aitavad sul vajalikke oskusi õppida ning rakendada ja saada sellele ka litsents.

Sinu nõustamise teekond võib olla selline, kus sa aitad abivajajatel paika panna nende eesmärgid, kavatsused ja esimesed sammud, mida nad tegema peavad, et oma eesmärkideni jõuda. Võid soovi korral proovida ka nn traditsioonilist vaimulikku nõustamist, aga ka leida enesele selline alternatiivne vaimne nõustamise võimalus. Sinu töö võib edukalt hõlmata nii kirjutamist kui õpetamist. Peamine märksõna on sinu elu eesmärgi juures see, et saaksid olla tervendaja ja kasulik teistele.

Õige koolitusega saad sa kõrgelt kvalifitseerituks, et pakkuda inimestele selliseid nõustamisega seotud teenuseid. Kui sa arvad, et sinu enese elu peab enne teiste nõustamisega alustamist perfektselt korras olema, siis arva uuesti. Igal nõustajal on omad isiklikud egoprobleemid ja inimlikud puudujäägid. Küsimus pole selles, kas sul on oma karakteristilised omadused ja veidrused, vaid selles, mida sa nendega peale oskad hakata. Seni, kuni sa kuulad ära abivajajate mured ja tunded ning oled selle juures avatud meele ja südamega, siis saavad nende vajadused ka rahuldatud.

[/vc_tab][vc_tab title=”Skorpion” tab_id=”1442286432111-8-3″]

Aeg maha

Inglid annavad selle sõnumiga sulle teada, et on kätte on jõudnud sinu taluvuse piir ning sa pead aja maha võtma.

Foto: Malaysia Asia
Foto: Malaysia Asia

Oled viimse vindini pingule keeratud nagu katkemise piiril olev pillikeel. Su jõuvarud on otsakorral. Igal sammul on keegi, kellel on sinult midagi vaja või sunnid ise ennast tagant. Enam sellise tempoga edasi minna ei saa, sa pead oma akusid laadima. Proovi leida võimalus olla üksi, iseenda mõtetega. Ole looduses, kuula ja hinga sellega ühes rütmis.

Mine mõneks ajaks eemale tehnikast, telefonidest, arvutitest, telekatest jms. Seisa jõe või mere ääres, kuulates ja vaadates selle voolu ja kohinat. Mine metsa, pane käed ümber puu ning võta vastu see looduse ürgne jõud. Õpi selliseid pause oma elus pidevalt tegema, nii jõuad palju rohkem ja väldid ummikusse jooksmist. Pea meeles seda, et oma tegemistele vahel väike pidur peale tõmmata on oluliselt kergem ja mõttekam, kui hiljem oma tervist lappida!

Boonussõnumi, millega antakse sulle teada, millele pead septembri II poolel eriliselt keskenduma või tähelepanu pöörama, saad haldjatelt. Selleks sõnumiks on:

Harjuta, harjuta, harjuta

Haldjad annavad sulle teada, et kui sa harjutad igapäevaselt, siis sinu oskused paranevad ning talent ja enesekindlus kasvab.

Foto: Concepts, Ideas, Thoughts & Bullshit
Foto: Concepts, Ideas, Thoughts & Bullshit

Haldjad armastavad hirmsasti muusikat; ning nad teavad et pidev harjutamine tõstab nende naudingut, enesekindlust ja kompetentsust. Kuna oled sama meelt, siis said selle sõnumi just seetõttu, et oled hiljuti huvi tundnud selle vastu, kuidas midagi oma elus saavutada. Vastus sellele küsimusele on lihtne – sa pead investeerima oma aega, et harjutada ja töötada igapäevaselt oma eesmärkide nimel. Isegi paar minutit päevas lisab sinu oskustele juurde – näiteks kirjutades iga päev ühe lehekülje, lõppeb see sellega, et aasta lõpuks on sul päris paks raamat, mida kirjastusse saata. See tähendab seda, et ükski tühisena tunduv tegevus ei ole tühine, sest lõpptulemus rabab oma suurejoonelisusega.

Lisatähendused:

  • otsi enesele uus hobi või omanda uusi oskuseid
  • liitu kursusega, kus saad õppida midagi uut
  • ava oma erapraksis, kus saad teha seda, mida kõige paremini teed
  • võta eratunde, et parandada oma oskusi
  • on aeg näidata oma talenti ka laiale massile
  • astu suuremaid samme oma eesmärkide poole, et saaksid sotti oma unistustest
[/vc_tab][vc_tab title=”Jäär” tab_id=”0525420e-55b8-9″]

Füüsiline väljund

Inglid annavad selle sõnumga sulle teada, et sinu praegune olukord on põhjustatud millestki, millest sa sa kõigest hingest kinni hoiad, aga nemad tahavad, et sa sellest lahti laseksid.

Foto: URS Health
Foto: URS Health

Inglid paluvad sul leida omale füüsiline väljund, millega sa puhastad oma meeled, et saaksid vastu võtta uusi ideid, sõnumed, lahendusi ja tervendavat energiat. See füüsiline väljund võib olla mis iganes – jalutuskäik, jooksmine, ujumine, jooga või mõni mänguline sportlik tegevus. Pole vahet mis, aga peamine on see, et sa tunneksid end selle poole tõmbavat. Tea seda, et füüsiline väljund kiirendab erinevaid füüsilisi ja vaimseid protsesse ning mis peamine, vabastab sinu emotsioonid.

Sa vajad vaheldust, seega raputa eneselt see rutiin ja püüa leida oma loomulik füüsiline väljund. Näiteks, mine kaubanduses lifti asemel trepist, pargi parkla kõige kaugemasse nurka, kui lähed tööle/kooli või poodi, et sa saaksid stressi korral mõned kiiremad sammud teha ning vajadusel ka joosta/hüpata. Peale sellist liigutamist tunned end palju paremini.

Boonussõnumi, millega antakse sulle teada, millele pead septembri teisel poolel eriliselt keskenduma või tähelepanu pöörama, saad oma hingeasukatelt. Selleks sõnumiks on:

Küllus

Afirmatsioon – „ Ma olen piiranguteta olend ja ma saan oma füüsilisse maailma manifesteerida enesele kõike seda, mida vähegi soovin.“

Foto: 123 RF
Foto: 123 RF

Pea alati meeles seda, et sa oled Jumal eneses ja Jumal on see, kes loob. Jumal ütleb: „Jah“, Ego aga: „Ei“. Selleks, et sa saaksid küllust enese elu igasse aspekti manifesteerida, pead sa mõistma, et sa oled kõike seda väärt, mida vähegi ihaldad. Mida enam sa suudad vabastada oma piiratud mõtlemist ja muresid, seda enam avad end Universumi piiramatule külluse voolue.

Luba enesel olla õnnelik, rõõmus ning lõbutse täiel rinnal samal ajal manifesteerides oma ellu kõike seda, mida vähegi soovid. Kõige selle käigus naudi seda protsessi algusest lõpuni. Sellega, et kohaned ja aktsepteerid positiivset mõtteviisi, avad sa uksed ootamatule küllusele. See on täiesti loomulik, et su elus on küllust ning sa pead aru saama, et kõik sinu piiravad mõtted on tulnud sinu minevikust või eelmise elu kogemusest, millest sa oled otsustanud praeguses elus üle saada. Samas võivad need algupäraselt pärit olla ka sinu lapsepõlvest, mil sind programmeeriti ümbritseva keskkonna poolt austama ning õppima kõiki neid praeguseid süsteemi “väärtusi”.

Nüüd on käes aeg, et hakata elama teadmises, et sa oled väärt kõike seda sind ümbritsevat küllust. Kui sa vibreerid külluse võngetel, siis saad manifesteerida enesele kõike seda, mida sinu hing siin maapealses elus ihaldab.

[/vc_tab][vc_tab title=”Ambur” tab_id=”1442286455576-9-1″]

Sind mõistetakse

Inglid saatsid selle sõnumi sulle seetõttu, et sinu isikupära/kiiksud ja eksistents on neile täiesti arusaadav ning põhjendatud. Samas tihti võid sa tunda end nö „vigasena“, et sa oled jälle kuskil mingi vea teinud.

Foto: Sualize
Foto: Sualize

Selle sõnumiga meenutatakse sulle, et mitte miski pole viga. Kõik on jumalik kokkusaamine ning just nii pidigi minema. Taevas ja inglid näevad sind tervikuna ning täiusliku olendina ja nad on olnud terve elu sinuga. Nad teavad, kes sa oled ning näevad sinus sinu jumalikku täiuslikkust. Nad saavad sinust ka 100% aru, miks sa oled oma varasemas elus just need valikud teinud ning mitte teisi.

Tunnista endale ja lepi selle teadmisega, et siin maailmas on palju suurem ja võimsam jõud kui inimkond ning see sama jõud näeb sinus veatut hinge, kes annab endast parimat.

Boonussõnumid, millega antakse sulle teada, millele pead septembri II poolel eriliselt keskenduma või tähelepanu pöörama, saad seekord oma hingeasukatelt. Selleks sõnumiks on:

Tervenemine

Sinu hingeasukad annavad sulle teada, et sa oled tervendaja! Sa suudad teisi tervendada, aga see and ei ole tegelikult sinu oma.

Foto: Explore Oban
Foto: Explore Oban

See tuleneb jumalikust vaimust ning on maandatud sinu kehaga ning läbi sinu keha on seda võimalik väljendada. Selle elujõu kontsentratsiooni kaks nn „kuuma kohta“ on sinu süda ja käed. Jälgi väga just neid kohti ja tee kõik, mida vaja, et need oleksid energeetiliselt puhtad. Kõige parem ja efektiivsem oma südame ja käte energeetilise puhtuse eest hoolitsemiseks on puhastada neid puhtas valges valguses. Mis tähendab seda, et puhastad kõik oma vaimsed ja füüsilised vaevused selle valge valgusega. Kujuta enesele ette, kuidas Universumi puhas valge tervendav valgus tungib läbi sinu pealael asuva kroontšakra sinu sisse, voolab läbi sinu, mööda veene ja selgroogu kätesse, kõikidesse organitesse ja jõudes välja jalgadesse ning väljudes läbi jalataldade Maaemasse, kes võtab selle vabatahtlikult ja avasüli vastu ning imeb sinust kõik need nähtamatud mürgised jäätmed välja ning muundab need uueks eluks, mis saab taas alguse maast.

Ära karda oma tervendaja võimeid. See on sinu saatus aidata abivajajaid ning leevendada nende kannatusi. Seda tehes muudad sa oma kannatused nii selles, kui ka kõikides teistes eludes (nii möödunud kui ka tulevastes) ümber kaastundeks ja armastuseks, mis on siinse elu kõige puhtam energiaallikas, mida üldse võimalik saada on. See on tervendamine, pole vahet, mis vormis sa seda teed. Mida avatum sa oled, seda enam saavad Universumi jõud ja juhendajad tulla sinu sisse ning läbi sinu saata korda mitmeid imesid.

Lisatähendused:

  • taassünd
  • seksuaalsus
  • transmutatsioon
  • transformatsioon

Selgitava lisasõnumi saad samuti oma hingeasukatelt. Selleks sõnumiks on:

Ebaõnnestumine

Afirmatsioon: „Ma saan aru, et ebaõnnestumine on ainult võimalus õppimiseks.“

Foto: Gregory Bknapp
Foto: Gregory Bknapp

Sinu hingeasukad saatsid sulle selle sõnumi, andmaks sulle teada, et elu siin maal on täis erinevaid kogemusi. See on ainult inimaju, mis hindab lõpptulemust – hea või halb. Seevastu hing näeb kogemusi võimalustena areneda. Katsu näha elust suuremat pilti mitte väikeseid detaile. Kui sa ebaõnnestud mingi ülesande täitmisel, siis võta seda kui võimalust arenemiseks ja ära lase sellel negatiivsel sõnal “ebaõnnestumine/läbikukkumine” end morjendada ning seetõttu mitte üritada uuesti.

Sa pead jõudma arusaamiseni, et sinu hinge õppetunni saamisel puuduvad hinnangud. Saa aru sellest, et mida sina vaatad ebaõnnestumise/läbikukkumise vinklist, siis sinu hing ütleb sulle hoopis, et selle ülesande õnnestumiseks on olemas teine tee, sa pead selle leidma. Pea meeles seda, et kui üks uks sulgub, avaneb alati teine…

On aeg, et sa lõpetaksid igasugused negatiivsed emotsionaalsed mõttemallid oma lõpptulemuse saavutamiseks. Lase asjadel kulgeda nii nagu nad minema peavad ja ära mõtle üle ning kõik tuleb just ja alati sellel kõige õigemal ajal. Ära jäta jonni ja tee kõik oma unistuste täitumiste nimel ja hoia protsess käigus – ehk ära anna alla!

[/vc_tab][vc_tab title=”Kaalud” tab_id=”1442286395879-7-2″]

Saada armastust

Armastusel on Universumi kõige võimsam energeetiline vibratsioon. Selle sõnumiga palutakse sul meeles pidada seda, et kogu Universumi energia on armastusepõhine. Kui midagi tundub ebaõiglane või kui sulle tundub, et oled mingis olukorras end „kaotanud“, on väga tähtis see, et sa ei uputaks end negatiivsusesse, sest see omakorda meelitab ligi rohkem negatiivsust.

Foto: Walluck
Foto: Walluck

Sa oled oma loomult väga tugev manifesteerija ning inglid vajavad, et sa vahetaksid oma vihatunded, kurbuse või ärrituse armastuse vastu. Näe end ümbritsevat maailma, erinevaid olukordi läbi puhta armastuse ning emba jumalikkust ja sa koged uut õnne.

Boonussõnumid, millega antakse sulle teada, millele pead septembri II poolel eriliselt keskenduma või tähelepanu pöörama, saad hingeasukatelt. Esimeseks sõnumiks on:

Hinge tee

Hingeasukad paluvad sul austada oma hinge eesmärki ja lõpetada enese narrimise ning võtta oma jalad tagumiku alt välja, et liikuda oma hinge/elu eesmärgi poole.

elu eesmarkPane tähele oma kogemusi ja kuula väga väga tähelepanelikult enese neid tunge, mis paluvad sul austada seda, kes sa tegelikult oled – oma tõelist mina. Ära lase endaga manipuleerida, et allud teiste survele/manipulatsioonile, nagu nemad tahaksid, et sa oleksid ning sind siis sellisena aktsepteeriksid. Seega järgi seda rada, mida sa valisid enesele juba enne oma sündi, mitte seda, mille teised tahavad, mida mööda sa minema peaksid!

Iga kogemus siin elus ja ka varasemad elatud elud enne praegust on sind vorminud selliseks, kes sa oled praegu ning sellel on oma karmaatiline mõju. Sellest hetkest alates ei saa sa elada enam oma elu nii, et see oleks juhitud ainult sinu ego poolt. Selle asemel on aga tähtis teadlikult ning pidevalt joondada end oma sisemise mina ning vaimuga ning nende kavatsustega. See kõik nõuab sinult julgust ja usku, et sukelduda selesse sügavikku. Sinus on olemas see jõuvaru ning tugevus, et seda kõike teha. Nõua enesele määratud saatus oma kätesse ja tee seda kohe!

Lisatähendused:

  • migratsioon
  • pühendumus
  • suhtlemine
  • hinge mälestused
[/vc_tab][vc_tab title=”Kalad” tab_id=”1442286750445-12-0″]

Küsi märki

Inglid annavad selle sõnumiga sulle märku, et kui sa tunned, et oled kuidagi ummikusse jäänud või oled segaduses, siis vajad sa märguannet, millises suunas edasi liikuda.

Foto: PM -Tips
Foto: PM -Tips

Märgid on kõige interaktiivsemad ja järjekindlamad inglite saadetud sõnumid, mida nad üldse sulle tuua saavad. Kui sa küsid neilt tihti juhatust, siis näidatakse sulle pidevalt meeldetuletusi, et sa oled õigel teel ning saad selgeid juhiseid selle kohta, et sind seal rajal hoida.

Sa võid tunda end teistest inimestest eraldatuna ning imestada, miks sa ei suuda end nendega samastuda. Palu ingleid näidata enesele selget ning äratuntavat märki sellest, et su soov/eesmärk/unistus/lootus/iha on asjakohane ja võimalik ning andmaks sulle märku sellest, milliseks peaks kujunema sinu järgmine samm. Sa oled väga rahul selle lõpptulemusega, sest taevas annab sulle sellekohaseid selgeid juhiseid. Kõik, mida sa tegema pead, on küsimine!

Boonussõnumid, millega antakse sulle teada, millele pead septembri II poolel eriliselt keskenduma või tähelepanu pöörama, saad oma inglitelt. Selleks sõnumiks on:

Uhkus

Afirmatsioon: „ Ma armastan ennast ja ma näen end kõigis teistes.“

Foto: HD Wallpapers
Foto: HD Wallpapers

Inglid annavad selle sõnumiga sulle märku, et sul on vaja võtta aega, et hinnata ja teadvustada enesele seda, kes sa tegelikult oled ja seda, mida sinu hing on senini sinu eluajal saavutanud. Sa peaksid vaatama oma hinge varasematesse valikutesse ja hoolikalt läbi mõtlema, kuidas ja kas sinu positiivne ellusuhtumine, kaastunne ja mõistmine on muutnud sinu ning teiste elu paremaks? Kuidas ja kas oled muutnud maailma, olgu see või minimaalsel määral? Kuidas ja kas oled jaganud oma teadmisi teistega? Mõtle sellele, mida oled õppinud.

Sa ei tohi kunagi end alahinnata ega ka enesele pettumust valmistada või oma saavutuste üle kahtlema hakata. Nüüd on aeg selleks, et tuletada meelde seda, kui julge oled sa oma praegusel teekonnal läbi aegade olnud. Siin pead sa kohe tähistama!

Sa veedad palju aega, mõtteid mõlgutades ja energiat negatiivsetele emotsioonidele või sellele, mida sa pole saavutanud, raisates. Selle sõnumiga antakse sulle teada, et sa pead võtma oma enese saatuse oma kätesse ning tunnistama endale seda, kes sa tegelikult oled ja jagama oma unikaalset valgust kogu maailmaga. See võib olla ka suurepärane aeg sulle märkamaks teisi endasarnaseid hingi, kes vajavad samamoodi oma kordasaadetud saavutuste tunnustamist ning märkamist ja vajavad meeldetuletust sellest, mida nad on saavutanud ning kuhu jõudnud.

[/vc_tab][vc_tab title=”Ühissõnum” tab_id=”1442286773767-13-2″]

Tingimusteta armastus

Inglid annavad selle sõnumiga sulle teada, et sa peaksid märkama inimesi enese ümber samasuguse tingimusteta armastusega nagu sa näed ennast. Inglid aitavad sul seda armastust aktsepteerida ning austada seda kingitust eneses igal ajal.

Foto: Mad World Radio
Foto: Mad World Radio

Inglid näevad, kui kaugele sa oled oma elu ajal jõudnud ning nad on selle üle väga uhked ja nad julgustavad sind jätkama ning mitte alla andma.

Selgitava lisasõnumi saad oma hingeasukatelt ning selleks sõnumiks on:

Vabadus

Sinu hingeasukad annavad selle sõnumiga sulle teada, et sul on alati valikuvabadus!

Foto: Kelly Tan
Foto: Kelly Tan

Lase lahti sellest märtri mentaliteedist, et sa oled mingil moel ohver. Tea, et sul on alati valikuvõimalus igas võimalikus ja võimatus olukorras. Võta enesele vastutus nende valikute tagajärgede eest ja lõpeta hirmust kinni hoidmine, et sa pead oma valikute eest vastust andma. Kui sa ükskord sellest aru saad, siis automaatselt saavutad sa oma elu üle suurema kontrolli. Sa saad valida seda, mida sa oma elus teha tahad: tiirutada ringiratast nagu kass ümber palava pudru või jääda paigale; minna edasi, tagasi või isegi külgsi; olla sõltumatu või sõltuv; jätkata tegevust, millega sa praegu tegeled või valida midagi muud ja muuta oma kurssi ja minna näiteks mööda spirituaalsuse rada.

Sinu hing on teinud oma taassünnil valiku sündimaks sinu kehasse ja olema see, kes oled sina. Kohe, kui sa seda fakti enesele tunnistad, siis on sul raskem mängida ohvrit ning sa saad suure tõuke oma eneseusalduse hindamiseks. Sa saad valida kuulata ja vastata oma sisemisele häälele või rahustad selle maha ning pistad teises suunas punuma. Seega, vali! Tee seda, mis paneb sinu hinge laulma ning tee seda suure armastuse ja kirega.

Lisatähendused:

  • väärikus
  • kompromiss
  • kiirus
  • väledus

Boonussõnumi, millele tuleb septembri II poolel eriliselt tähelepanu pöörata või millele eriti keskenduda, saad haldjatelt. Selleks selleks sõnumiks on:

Emotsionaalne tervenemine

Haldjad annavad selle sõnumiga sulle teada, et sinu süda terveneb vanast emotsionaalsest valust ja sulle saadetakse armastust ning õnnistust.

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Selle sõnumiga märgitakse, et sa oled paranemas vanast emotsionaalsest valust – esimene asi, millele sa seda sõnumit lugedes mõtled, on just see valu, millest sa paranemas oled. Kui sa lased vihal, süüdistustel või teistel emotsionaalsetel haavadel minna, ärkad sa enese uuel sisemisel jõuväljal, mis meelitab ligi kõike seda, mida sa vähegi soovid ja igatsed… ja enamgi veel. Palu haldjatelt ja sind toeatavatelt inimestelt või vajadusel ka professionaalset abi, et sa saaksid selle paranemisprotsessi täielikult läbitud. Tea seda, et sa oled armastusväärne ja et sa väärid õnne oma südamesse.

Lisatähendused:

  • olukord, millele sa vastust otsid, on seotud emotsionaalse taustaga
  • füüsiline tervenemine leiab aset siis, kui oled tervenenud emotsionaalselt
  • sa valmistud uueks armastuseks, kui oled tervenenud vanadest armuvaluhaavadest eelnevast suhtest
  • konsulteeri professionaalse abiliiniga või ühine toetusgrupiga
  • kirjuta oma tunded päevikusse
  • see olukord toob sulle meeletu isikliku arengu
[/vc_tab][/vc_tabs]

Eelmine artikkelReligioon vs spirituaalsus
Järgmine artikkel6 moodust oma hääle leidmiseks ja kurgutšakra puhastamiseks
Diana
Kõik tuleb sinuni siis, kui selleks on õige aeg ja mil oled selleks vaimselt ja füüsiliselt valmis...

32 KOMMENTAARID

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia