Tagasi
Järgmine

Inglitaro

Foto: Karma Violet
Foto: Karma Violet

Inglisõnumite vahele väike vaheldus inglitaro kujul.

Järjest enamatelt inimestelt on kuulda, et ei jõua ega saa enam vanaviisi või vanal töökohal jätkata, on vaja muutust/töökoha/eriala vahetust. Justkui selle kinnituseks tuli algava nädala ennustusgi väga töö- ja karjäärikeskne, ühe päeva jutt justkui teise päeva jutule vastu rääkimas. Aga – “päevad pole vennad” kehtib ilmselt ka siin.

Kõike seda siin kirjutades tuli pähe mõte proovida järgmine kord küsida ka Yiyingi ehk I Chingi ehk Hiina muutuste raamatu käest, mida temal oleks Hingepeegli lugejatele lähema nädala kohta rääkida – ja väga huvitav oleks saada tagasisidet, kas läks täppi ka, või puhta puusse. Seni olen mõlemat ennustusviisi kasutanud vaid personaalennustustel, ehk konkreetselt ühele inimesele ennustades.

Seekord tuli ennustus seesugune….

Esmaspäev, 28.11

Foto: Wallpapers Wide
Foto: Wallpapers Wide

Oivaline aeg nii eduks kui tähistamiseks, kuid siiski on vara puhkama jääda. Pead hakkama tegelema järgmise projektiga. Seega, vaata korraks tagasi tehtule ja siis koosta algne tulevikuplaan. Pilk tulevikku peab olema pikaajalise perspektiiviga. Ilmselt tunned uhkust selle üle, kaugele oled välja jõudnud, kuid veel on vara loorberitele lesima jääda! Hoia oma sisemine tuli leegitsevana ja entusiasm üleval, seda just uute sihtide jaoks, mis veel vaja saavutada.

Oma seniste valikute ja otsuste tegemise tulemuste ootamisel on vaja kannatlikkust. Kasuta seda aega selleks, et uurida, kuidas paremini arendada oma andeid või äri.

Selleks, et teada saada, mida inglitarol sulle alanud nädalaks veel varuks on, kliki nupukesele: “Loe seda edasi” või vali rippmenüüst endale sobiv kuupäev, mis sulle sel nädalal kõige enam huvi pakub.

Tagasi
Järgmine

Kui leiad, et meie tegevus väärib sinu toetust, siis oleme sulle sinu toetuse eest ülimalt tänulikud. Oma toetust saad jagada sinule sobiva pangalingi kaudu ning kasuta selleks rekvisiite: Hingepeegel OÜ a/a EE247700771001908595 (LHV) või EE212200221058508715 (Swedbank) ja selgitusse kirjuta: “Hingepeegli toetuseks” ning millisest rubriigist/postitusest on sinule enim kasu olnud”.
Iga kolme kuu tagant: 31. märts, 30. juuni, 30. september ja 31. detsember, loosime oma toetajate vahel tänutäheks välja väikesed kingitused. Tulgu iga sinu poolt jagatud energiapanus sulle vähemalt 10x tagasi, sest sellised on külgetõmbeseaduse reeglid.

lhv seb swed nordea
Eelmine artikkelSõltuvused
Järgmine artikkelImelihtsate ja kaunite 3D jõulutähtede meisterdamine
Eloise Leandra
Eluaegne grafomaan. "Kunksmoor", ehk tegelenud ennustamisega aktiivsemalt aastast 1988. Looduse, loomade ja lindude sõber. Veesõltlane. Kõikidele jookidele eelistan vett, duššile vanni; elukohta otsin veekogu ligi ja mere äärest peab mind jõuga ära kiskuma, sest suure vee kutse on minu jaoks lausa hullutav. Jumaldan nii ujumist kui laevasõitu ja viiemeetristel lainetel loksuv praam tekitab pööraselt nalja merehaiguse asemel.

14 KOMMENTAARID

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia