Tagasi
Järgmine

Vabalt! Võta vabalt!

Mitte miski pole kivisse raiutud! Foto: Tee’s Tiny Blog

Sain see nädal ühel hetkel aru, et olin ise enda elu suuresti keeruliseks elanud, lihtsalt sellega, et – võiks öelda, “heaks juhuks” muretsesin igasugu asjade pärast, mida kartsin, et nad võivad juhtuda. Ma kujutasin ette igasugu asju ja siis muretsesin oma väljamõeldiste pärast! Seda inimlooma mõistust küll! Aga muretsesin, et kuidas küll mu kassid kolimise üle elavad ja muretsesin, et ei tea, kas ma pean iga looma ise ruumi sulgema, muidu lähevad kaklema ja rahu ei saabugi maale. Kartsin, et nad hakkavad kräunuma ja elamist lõhkuma ja undama, nii et hakkan naabrite käest saama, nii et tolmab… Kartsin, et mu viimane kõuts, keda olin omadega kokku harjutanud viimased kuud, peale seda, kui ta 2,5 aastat oli end minu kassiks sebinud, hakkab oma peamise vastasega, teise kõutsiga, kes enne teda oli end samamoodi end minu kassiks sebinud, ööpäevaringselt maid jagama… Kujutasin ette kusest lainetavat mööblit ja põrandaid – niikuinii lasevad ju uues kohas kõik täis!…

Aga tegelikult?

Tegelikult on mul kamp unekotte, kes magavad päevad maha, söövad, käivad ilusti liivakastis, peesitavad aknalaudadel päikese käes, ninad aknavahes, nuusutamas fiksaatoriga kinnitatud akende praegudest tulevaid õue aroome. Mõned asjad on jah täis lastud ja mõni asi on selle au osaliseks saanud mitu korda jutti. Lemmikud on miskipärast igasugused (kile)kotid. Mööbel, riided, voodipesu – kõik on puutumata. Mitte ainsatki kaklust pole ühegi kassi vahel olnud. Vanad vaenlased vahel sisisevad ja urisevad üksteise peale, et siis kössitõmbunult ise suundades vaikselt minema astuda, vältides kaklust… Jah, kõik kassid ise väldivad konflikti ja kaklust ja püüavad üksteisest mööduda ilma kähmlusse laskumata! Ka ei unda ega kräunu mul keegi kui ratta peal… Ja naabrite käest saamisest niipalju, et ühel ööl peale südaööd magama asutades kuulsin rõdutoast kolksatust. Läksin asja uurima ja nägin, et mu uksemuukijast kõuts oli rõduukse fiksaatori lahti saanud ja ka ukse ees olnud kasti niipalju eemale kangutanud, et kassijagu ruumi uksevahesse tekkis – ja kogu mu kari oli rõdule kadunud! Kaks tulid mu lähenemise peale kohe tuppa, üks vupsas ukse peal jalge vahelt läbi tuppa, kurjajuure enda sain rõdult kätte ja Must Öö kõhutas tumbal nagu õige mees kunagi… Kurivaim, mu rõdu on kolmest rõdust keskmine, ehk nad said nii ühele kui teisele poole naaberrõdudele kooserdada, ptui, rääkimata minu hirmust nende allakukkumise teemal! Minu madistamise ja kassidega kurjustamise peale kostus naaberrõdult küsimus, et kas sain kõik oma kassid kätte? Vastasin et jah – ja kui kogu pätibande oli tuppa tagasi kupatatud ja uks kinni tõmmatud, uurisin, kes see minuga seal teisel pool seina räägib. Nii ma siis tutvusin pool üks öösel ühe oma naabriga! Meeldiv vestlus oli ja meeldiva mulje jättev inimene.

Iga päev käivad mu kassid minuga mitu korda õrnutsemas – nii arvutilaua juures kui teleka vaatamise ajal kiiktoolis oleku ajal. Sellist nurrumist, poleerimist, mu juuste näksimist ja ninaotsa lakkumist iga päev mitu korda pole meil veel olnudki. Aga nad kõik käivad iga päev mitu tiiru minuga pikalt ja põhjalikult õrnutsemas…

Sain aru, et pean võtma vabalt ja mitte kurnama end asjatu muretsemisega asjade pärast, mis suure tõenäosusega iial ei juhtugi.

Soovitan sinulgi lülitada välja igasuguste olukordade ette kujutamise ja fantaseerimise teemal, et appi kui vussi kõik võib minna – ja selle üle muretsemise. Mõtleme ikka positiivselt, küll siis ka läheb libedalt!

Aga nüüd siis selle nädala inglisõnumite juurde. Vaatame koos, millised sõnumid tõid inglid endaga kaasa sellesse nädalasse. Seekordsed sõnumid jaotuvad juba tavapäraselt sünnikuupäevade järgi:

• 1-5 kuupäev
• 6-10 kuupäev
• 11-15 kuupäev
• 16-20 kuupäev
• 21-25 kuupäev
• 26-31 kuupäev

Kindlasti ära unusta lugeda ka lõpusõnumit, sest ka seal on sulle väikene lisasõnum.
Postituse edasi lugemiseks vali rippmenüüst endale sobiv sünnikuupäeva vahemik, või kliki nupukesele: “Loe seda edasi” ja vaata, millised sõnumid inglid sulle seekord endaga kaasa tõid.

Tagasi
Järgmine

Energiavahetus 2019

Foto: Amazon

Kui sinu arvates on Hingepeeglis ilmuv info vajalik ja oluline ning oled sellest ka ise kasu saanud, võid soovi korral Hingepeegli tegevust TOETADA.

Nagu meil on juba traditsiooniks kujunenud, siis IGA KOLME KUU TAGANT: 31. märts, 30. juuni, 30. september ja 31. detsember, LOOSIME oma toetajate vahel tänutäheks välja suuremad ja väiksemad meened. Tulgu iga sinu poolt jagatud energiapanus sulle vähemalt 10x tagasi, sest sellised on külgetõmbeseaduse reeglid.

Hingepeegel OÜ a/a LHV: EE247700771001908595 või SWEDBANK: EE212200221058508715.

Eelmine artikkelSõnumid jaagupikuu viimaseks täisnädalaks
Järgmine artikkelKõva ja pehme kuuseis augustis
Eloise Leandra
Eluaegne grafomaan. "Kunksmoor", ehk tegelenud ennustamisega aktiivsemalt aastast 1988. Looduse, loomade ja lindude sõber. Veesõltlane. Kõikidele jookidele eelistan vett, duššile vanni; elukohta otsin veekogu ligi ja mere äärest peab mind jõuga ära kiskuma, sest suure vee kutse on minu jaoks lausa hullutav. Jumaldan nii ujumist kui laevasõitu ja viiemeetristel lainetel loksuv praam tekitab pööraselt nalja merehaiguse asemel.

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia