Tagasi
Järgmine

Naine

Foto: Terri Cnudde

Naine. Olevus, keda kirjeldatakse kui seletamatut, ebaloogilist, müstilist, arusaamatut või siis kanapäist, ebaloogilist, karvu kakkuma panevat ja hullutavat.

Olevus, kes ajab ise end hulluks oma mustmiljoni tundeväreluse ja emotsiooniga, oma tundlikkuse, ärevusele vastuvõtlikkuse ja vastuseta küsimusega.

Olevus, kes on kui kõige hapram õievars, mis murdub karmi murdja käes.

Olevus, kes ületab oma hirmud ja muutub emalõviks, kui on vaja kaitsta oma järeltulijaid.

See imeline olevus, kelleks me oleme ja kelle me endas unustame ikka jälle, iga päev ja krooniliselt.

Me näeme, arvame ja tunneme seda, mida meile on pähe topitud, mida maast madalast sisendatud, millega ajusid loputatud, ühiskond pähe tagunud ja elu raiunud.

Me kardame, kahtleme, kõhkleme, pole veendunud ja ei usu, kui asi puudutab meie argielu.

Me ei tea, kas me kasvatame oma lapsi õigesti, kas meil on ikka õige töö, menüü, elukoht…

Aga kui me kohtame seda Härra X-i, siis me teame, kas see on üks isane järjekorras, või – Härra Õige. On ju nii?

Ja… me võime näida ajudeta ja lambapäistena muus, aga kui on küsimus “kahe triibu klubisse” astumises, siis enne, kui need apteegis müüdavad igasugu pulgad suudavad meile maalida kahte triipu, ühte kontrollina ja teist testivastusena, me tavaliselt ise juba ammu teame. Me lihtsalt teame. Et on. Nüüd on. Seekord on.

See on juba kord naiseks olemise olemus – argipäevamuredega võime teha tormi teeklaasis – aga anna meile vallutada maailm, tunda maavärinat teispool planeeti või aru saada kahe triibu seisust enne kui test näitab – siis me isegi ei taipa kahelda ega kõhelda. Me lihtsalt teame. Sest lihtsalt, me oleme naised. Me oleme imelised.

Meis kõigis on olemas Hürremi oskus olla see kael, mis keerab mehe pead ja teeb ajalugu, Aphroditelik armastus ja ilu! Me peame endasse uskuma ja armastama end kui naist, sellisena, kui me oleme.

Aga nüüd siis selle nädala inglisõnumite juurde. Vaatame koos, millised sõnumid tõid inglid endaga kaasa sellesse nädalasse. Seekordsed sõnumid jaotuvad juba tavapäraselt sünnikuupäevade järgi:

• 1-5 kuupäev
• 6-10 kuupäev
• 11-15 kuupäev
• 16-20 kuupäev
• 21-25 kuupäev
• 26-31 kuupäev

Kindlasti ära unusta lugeda ka lõpusõnumit, sest ka seal on sulle väikene lisasõnum.
Postituse edasi lugemiseks vali rippmenüüst endale sobiv sünnikuupäeva vahemik, või kliki nupukesele: “Loe seda edasi” ja vaata, millised sõnumid inglid sulle seekord endaga kaasa tõid.

Tagasi
Järgmine

Energiavahetus

Foto: Mohamed Hassan

Kui sinu arvates on Hingepeeglis ilmuv info vajalik ja oluline ning oled sellest ka ise kasu saanud, võid soovi korral Hingepeegli tegevust TOETADA.

Nagu meil on juba traditsiooniks kujunenud, siis IGA KOLME KUU TAGANT: 31. märts, 30. juuni, 30. september ja 31. detsember, LOOSIME oma toetajate vahel tänutäheks välja suuremad ja väiksemad meened. Tulgu iga sinu poolt jagatud energiapanus sulle vähemalt 10x tagasi, sest sellised on külgetõmbeseaduse reeglid.

Hingepeegel OÜ a/a LHV: EE247700771001908595 või SWEDBANK: EE212200221058508715.

Eelmine artikkelKonstellöör Oksana Borodjanskaja: ainus, keda saate õnnelikuks teha, olete vaid teie ise
Järgmine artikkelSuvine teadlikkusefestival „Vali ennast” toimub Vihulas
Eloise Leandra
Eluaegne grafomaan. "Kunksmoor", ehk tegelenud ennustamisega aktiivsemalt aastast 1988. Looduse, loomade ja lindude sõber. Veesõltlane. Kõikidele jookidele eelistan vett, duššile vanni; elukohta otsin veekogu ligi ja mere äärest peab mind jõuga ära kiskuma, sest suure vee kutse on minu jaoks lausa hullutav. Jumaldan nii ujumist kui laevasõitu ja viiemeetristel lainetel loksuv praam tekitab pööraselt nalja merehaiguse asemel.

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia