Tagasi
Järgmine

Imelised uudised

Foto: Belly Beautiful

Läinud kevadest saadik kuulen siit ja sealt üle Eesti järjest oma noorte sõbrannade lapseuudiseid. Sulaselgelt on käes järgmine beebilaine. Iga järgmine sellelaadne uudis teeb mulle siirast meelehead. Mulle on räägitud, et on päris palju lastetuid naisi, kelle kuuldes ei või lastest üldse rääkida, nad lähevad endast välja – kes hakkab nutma ja ennast haletsema, kes aga hakkab õelutsema nende kallal, kel on lasteõnne… ja siis on ohatud kergendusest, kui on neid, kellega võib rääkida, kartmata, et sellega mingi jama kaasneb. Inimesed ja nende reaktsioonid on erinevad, pole parata. Mina aga püüan tunda rõõmu teistega koos, kuigi ise olen sellelaadsest rõõmust ilma jäänud ja nüüd vaevalt enam midagi juhtub – vanus juba selline…

Ma mõtlen selles suunas, et miks on see hea või vajalik, et mul endal lapsi pole? Mis oleks siis teisiti, kui mul oleks? Ja ma olen mõelnud, et ilmselt siis, kui mul endal oleks lapsed, poleks mind jagunud kõigile neile, kelle jaoks ma nüüd olen olemas olnud sellisel määral nagu elus on läinud. Kui ma sellele mõtlen, siis ma lihtsalt ei saa õnnetu olla. Nii ma vaatangi sellele, mõeldes, et elus ei ole juhuseid, kõik asjad juhtuvad põhjusega.

Nii et kui sinu elus on midagi, mis teeb haiget, kurvaks, õnnetuks, mõtle sellele, mis oleks siis teisiti, kui seda poleks juhtunud.

Kui kaotasid enda kõrvalt kellegi, kes oli tugisammas, kindlus, juht, otsustaja – sa pidid hakkama ise hakkama saama. Kas oleks iial saanud teada, milleks kõigeks oled võimeline ja mida suudad teha, kui poleks tekkinud olukorda, kui sa oled sunnitud hakkama saama? Julm, aga tõsi?

Kui sa ei saanud sisse kooli või kukkusid välja sealt, kus arvasid olevat enda õige koht ja sattusid hoopis…? Kohtusid oma tulevasega? Leidsid endale hoopis uue kutsumuse?

Loodus ei salli tühja kohta ja kui ta võtab ära ühest asjast, annab ta teisal topelt. Mõtle või lauljate peale: kui palju on fantastilise hääle(võimsusega) lauljaid, kelle välimus on mida iganes muud, aga mitte klassikalises mõttes ilus. Luciano Pavarottit ja Maria Callast teadis terve maailm – aga milline oli nende figuur? Andrea Bocellil on imeline hääl, aga ta on pime… Palju sa oma elus telefonile oled vastanud? Palju on olnud kordi, kui kostuv hääl on kui pikk pai või viib sekunditega kuskile unistustemaale hõljuma ja juba kujutled oma vaimusilmas ette, milline hääle omanik välja näeb? Ja siis millalgi näed, milline see inimene tegelikkuses välja näeb – ja see on kui sahmakas külma vett kraesse?

Seega, pea ikka meeles seda, et pole halba heata ja elu peab püsima tasakaalus. Kui jääd millestki ilma, saad kuskil mujal milleski muus topeltväärtusi.

Aga nüüd siis selle nädala inglisõnumite juurde. Vaatame koos, millised sõnumid tõid inglid endaga kaasa sellesse nädalasse. Seekordsed sõnumid jaotuvad juba tavapäraselt sünnikuupäevade järgi:

• 1-5 kuupäev
• 6-10 kuupäev
• 11-15 kuupäev
• 16-20 kuupäev
• 21-25 kuupäev
• 26-31 kuupäev

Kindlasti ära unusta lugeda ka lõpusõnumit, sest ka seal on sulle väikene lisasõnum.
Postituse edasi lugemiseks vali rippmenüüst endale sobiv sünnikuupäeva vahemik, või kliki nupukesele: “Loe seda edasi” ja vaata, millised sõnumid inglid sulle seekord endaga kaasa tõid.

Tagasi
Järgmine
Eelmine artikkelPehme ja kõva kuuseis veebruaris 2021
Järgmine artikkelSõnumid küünlakuu 8.-14. kuupäevaks
Eloise Leandra
Eluaegne grafomaan. "Kunksmoor", ehk tegelenud ennustamisega aktiivsemalt aastast 1988. Looduse, loomade ja lindude sõber. Veesõltlane. Kõikidele jookidele eelistan vett, duššile vanni; elukohta otsin veekogu ligi ja mere äärest peab mind jõuga ära kiskuma, sest suure vee kutse on minu jaoks lausa hullutav. Jumaldan nii ujumist kui laevasõitu ja viiemeetristel lainetel loksuv praam tekitab pööraselt nalja merehaiguse asemel.

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia