Tagasi
Järgmine

Hea sõbra jaoks on valla…

Foto: erakogu

Leopold! Kes meist ei mäletaks või ei teaks omaaegset lastesaadet “Kõige suurem sõber” ja selle peategelast, suure punase kolli väljanägemisega Leopoldi, kes oli selleks kõige suuremaks sõbraks. Seoses läheneva sõbrapäevaga meenus mulle omaaegne luuletus, mille kirjutasin, ajendatuna reaalelu sündmustest ja Leopold sobis sinna vürtsi ja huumori lisamiseks vägagi…

Elu pole mõtet võtta liiga tõsiselt ega traagiliselt isegi siis, kui asjad pole sugugi nii nagu omale meeldiks. Ja ei ole mõtet materdada ennast, süüdistades end saamatuses, rumaluses või teab milles kõiges veel. Sa ju tegid oma valikud ja otsused tolle hetke teadmistele, kogemustele ja eelistustele vastavalt. Sa ei saanud tegutseda vastavalt teadmistele, mille said päeva, kuu või aasta hiljem. Minu kestev põhimõte on see, et enne olen üksi, kui vale inimesega koos. Küllalt näinud kooselusid, kus saetakse ja näritakse üksteise kallal isegi külas olles. Lihtsalt “linnukese” saamiseks kasti, et olen suhtes, mina endale suhet ei soeta. Kui pole üksteisemõistmist, austust, lugupidamist ja usaldust, ei loe ka miski muu. Armastus toob vaid häda kaela, kui neid eelnevaid pole.

Minu mõlemad vanavanemad pidasid ära kuldpulmad (ema vanemad oma pulmapäeval on sellel eespool oleval fotol) ja elasid kuni surm neid lahutas. Minu vanemad said ära pidada hõbepulmad ja poolel maal kuldpulmadeni tuli surm neid lahutama. Selle baasil kergekäeliselt suhtesse ei astu ja ei lepi suhtega, mis on selleks, et oleks mingigi suhe. Paljudel ei ole sellist eelkäijate eeskuju ja nad ei oskagi midagi sellist ette kujutada, kuidas nii saab. Saab. Aga selleks on vaja valida endale õige kaaslane, mitte esimene ettejuhtuv, peamine, et keegi oleks. Ja kui seda õiget pole, ei ole vaja nukrutseda, vaid mõelda, milleks see hea on, kui saad pikalt üksi oma teed käia ja elukogemusi koguda. Igaühel on meil oma tee minna ja keegi meist pole ekspert teise tee keerdude, käändude või missiooni teemal. Soovin kõigile õdusat sõbrapäeva olgu siis sõprade või armastatu seltsis!

Aga nüüd siis selle nädala inglisõnumite juurde. Vaatame koos, millised sõnumid tõid inglid endaga kaasa sellesse nädalasse. Seekordsed sõnumid jaotuvad juba tavapäraselt sünnikuupäevade järgi:

• 1-5 kuupäev
• 6-10 kuupäev
• 11-15 kuupäev
• 16-20 kuupäev
• 21-25 kuupäev
• 26-31 kuupäev

Kindlasti ära unusta lugeda ka lõpusõnumit, sest ka seal on sulle väikene lisasõnum.
Postituse edasi lugemiseks vali rippmenüüst endale sobiv sünnikuupäeva vahemik, või kliki nupukesele: “Loe seda edasi” ja vaata, millised sõnumid inglid sulle seekord endaga kaasa tõid.

Tagasi
Järgmine

Energiavahetus

Foto: 123 RF

Kui sinu arvates on Hingepeeglis ilmuv info vajalik ja oluline ning oled sellest ka ise kasu saanud, võid soovi korral Hingepeegli tegevust TOETADA.

Nagu meil on juba traditsiooniks kujunenud, siis KAKS KORDA AASTAS, IGA 6 KUU TAGANT: 30. juuni ja 31. detsember, LOOSIME oma toetajate vahel tänutäheks välja suuremad ja väiksemad meened. Tulgu iga sinu poolt jagatud energiapanus sulle vähemalt 10x tagasi, sest sellised on külgetõmbeseaduse reeglid.

Hingepeegel OÜ a/a LHV: EE247700771001908595 või SWEDBANK: EE212200221058508715.

Eelmine artikkelSõnumid veebruari algusnädalaks 2021
Järgmine artikkelAlgas Metall-Härja aasta!
Eloise Leandra
Eluaegne grafomaan. "Kunksmoor", ehk tegelenud ennustamisega aktiivsemalt aastast 1988. Looduse, loomade ja lindude sõber. Veesõltlane. Kõikidele jookidele eelistan vett, duššile vanni; elukohta otsin veekogu ligi ja mere äärest peab mind jõuga ära kiskuma, sest suure vee kutse on minu jaoks lausa hullutav. Jumaldan nii ujumist kui laevasõitu ja viiemeetristel lainetel loksuv praam tekitab pööraselt nalja merehaiguse asemel.

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia