Jäätised kõik koos Foto: Weed ´em nad reap

Kuna suvi on meid kindlalt vallutanud, siis nüüd on ka jäätisemüüjatel hetkel pidu. Samas ssaab ka ise kodus teha maitsvaid jäätiseid ja mis veel parem, selleks ei pea jäätisemasinaga mässama ega midagi kuumutama ja jahutama. Aga eks igal heal asjal ole ka negatiivne külg, sest sellisel viisil  jäätiseid tehes, saad nad kätte alles 6+ tunni pärast, seega oleks targem need eelmisel õhtul valmis teha, et kui kuum päev piinab, oleks jahutus koheselt võtta. Postitusest leiad 10 erineva jäätise retseptid. Mõnusat katsetamist! Postituse edasi lugemiseks kliki lihtsalt nupukesele “järgmine”.

8Apelsini-rosmariini mahlapulk

Apelsini ja rosmariini
  •  6 apelsini
  • 3 oksa värsket rosmariini

Pressi apelsinidest mahl välja ning lisa mahlale rosmariinookste küljelst ainult lehed.

Vala saadud mahlasegu jäätisevormidesse ning külmuta vähemalt 6 tundi. Kui soovid, et rosmariinilehed jääksid jäätisesse ühtlaselt laiali, mitte ei vajuks põhja, siis on soovitav külma asetatud segu aegajalt segada kuni segu hakkab tahenema ja rosmariinilehed enam põhja ei vaju.

Eelmine artikkelPäike – hädavajalik osa meie heast tervisest
Järgmine artikkelD-vitamiin väldib kroonilisi haigusi ja pikendab eluiga
Diana
Kõik tuleb sinuni siis, kui selleks on õige aeg ja mil oled selleks vaimselt ja füüsiliselt valmis...

2 KOMMENTAARID

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia