Töö käik : Võtta loomaliha ja lõigata parajateks tükkideks. Praadida pannil mõlemalt poolt täiskuumusel u 1 minut (tõmbab mahlad kinni). Lõigata tükkideks või jätta samaks ja asetada hautamisnõusse.
Maitseained lihale : Panin kohviveskisse köömneid, kadakamarjad, tsillipulbrit, musta terapipart, sinepiseemneid, seesamiseemneid. Lisaks mäe/meresool. Purustada ära ja määrida lihatükid mõlemalt poolt kokku. Peale raputasin linaseemneid
Juurikad peale : kaalikas, porgand, brokkoli, porru, sibul, küüslauk (tass vett). Edasi ahju, alguses 220 c, kui hakkab mullitama – 160c 1,5-2h.
Kõrvale kiire salat : paprika, tomat, hiinakapsas, lehtsalat, sidrunimeliss, till, petersell, avokaado, nats soola, mandli õli, oliivi õli