Töö käik : Võtta loomaliha ja lõigata parajateks tükkideks. Praadida pannil mõlemalt poolt täiskuumusel u 1 minut (tõmbab mahlad kinni). Lõigata tükkideks või jätta samaks ja asetada hautamisnõusse.

DSC00289 DSC00290 DSC00295

Maitseained lihale : Panin kohviveskisse köömneid, kadakamarjad, tsillipulbrit, musta terapipart, sinepiseemneid, seesamiseemneid. Lisaks mäe/meresool. Purustada ära ja määrida lihatükid mõlemalt poolt kokku. Peale raputasin linaseemneid

DSC00300 DSC00302 DSC00303

Juurikad peale : kaalikas, porgand, brokkoli, porru, sibul, küüslauk (tass vett). Edasi ahju, alguses 220 c, kui hakkab mullitama – 160c 1,5-2h.

DSC00307 DSC00309

Kõrvale kiire salat : paprika, tomat, hiinakapsas, lehtsalat, sidrunimeliss, till, petersell, avokaado, nats soola, mandli õli, oliivi õli

DSC00316

Eelmine artikkelLihtne odav kehakoorija
Järgmine artikkelSöögem vikerkaart
Kristjan
Mõelda, mõelda, mõelda, kahelda kõiges ja esitada teravaid küsimusi!

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia